Adam

Adam

Adam Englund, Växjö 21 år Spelar bas, mungiga och skriker. Adam är en sjukt skön kille, han gillar öl, snus, hårdrock och har ett stort intresse för ljud och ljusteknik.

Tommy

Tommy

Tommy Blixt, Jönköping 20 år Spelar gitarr, bas, trummor, piano, tvärflöjt och sjunger. Om ett djur var ett ljud som är en person, skulle Tommy vara en sjungande kameleont. Här på skolan utvecklar han sin förmåga att fånga den musik som formligen rinner ur honom...

Petter

Petter

Petter Ericson, Kristianstad 24 år Spelar Trummor, bas, piano och gitarr. En skön kille med en härlig personlighet som älskar akustiska trummor och avskyr eltrummor då Foo fighters och Miriam Bryant är hans största idoler..

Magnus

Magnus

Magnus Larsson, Malmö 44 år Spelar gitarr mm.. Med tanke på Magnus ålder ;) så har han en förkärlek för analogutrustning, goda förkunskaper av live-sammanhang och delar gärna med sig av sin erfarenhet. Musiknörd av största slaget!

Charlie

Charlie

Charlie Nylen, Jönköping 22 år Spelar Gitarr, piano och bas. En driven kille med hög arbetsmoral. Praktiskt lagd trevlig och social som fan..

Jonatan

Jonatan

Jonatan Holmgren, Huskvarna 20 år Spelar gitarr Jonathan är en lugn o sansad kille och ett jävla musiksnille. Blyg och tyst, men det är alla i Huskvarna...

TIDIGARE ELEVER

Jag kom till Musikteaterskolan i Bjärnum nästan helt utan förkunskaper om ljud och studioteknik. Efter ett roligt och lärorikt år fick jag bred kunskap om mixning- och masteringtekniker, utrustning, liveljud, inspelning i studiomiljö och branschkännedom. Året i Bjärnum gav mig en bra grund att stå på i mina nuvarande studier på Ljud och musikproduktionsprogrammet på Högskolan Dalarna. Förutom en grym utbildning fick man också massor av nya vänner!

Stina Fagerberg

Utbildningen gav mig en bred och djup syn på hur liveljud o inspelning verkligen fungerar. Att sitta i studion på egen hand gjorde att jag tog mitt mixande/producerande till en helt ny nivå. Skolan blev som ett nytt hem, man saknar alla dom härliga kompisarna man lärde känna där. Jag rekommenderar utbildningen starkt till alla som vill jobba och utvecklas inom ljud o studioteknik.
 
Emir Marusic

Ljud & Studioteknik kursen gav mig mycket kunskap inom många av områdena kring ljudteknik och öppnade upp mitt intresse från att ha kretsat mest kring arbete i studio till att vilja jobba med liveljud. De kunskaper jag har fått med mig har gjort mig säker på hur olika mixerbord och andra verktyg fungerar och hur de kan användas för att påverka ljud så som jag önskar i livesituationer såväl som vid studioarbete. Jag kom till skolan med vissa förkunskaper men fann stora möjligheter att utvecklas med goda råd och tips från lärare samt möjlighet att jobba i en välutrustad studio. Förutom det var det roligt att möta likasinnade inom kursen och andra musikintresserade på skolan. Det tillsammans med en bred utbildning med en bra balans av teori och praktik utgjorde ett fantastiskt år i Bjärnum.
 
Georg Arvidsson